Κυριακή, 09 Ιουνίου 2024 23:16

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Δώσαμε Ζωή και στην Ευρωβουλή (βίντεο)

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Δώσαμε Ζωή και στην Ευρωβουλή (βίντεο)

Την ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών εξέφρασε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία δήλωσε: «Δώσαμε Ζωή και στην Ευρωβουλή...

Για πρώτη φορά η Πλεύση Ελευθερίας εκπροσωπείται στο Ευρωκοινοβούλιο, για πρώτη φορά θα υπάρχει ευρωβουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας που θα "χτίσει" ένα διαφορετικό παράδειγμα-υπόδειγμα, τέτοιο που θα θελήσουν πολλοί να μιμηθούν. Η Πλεύση Ελευθερίας είναι εκείνο το κίνημα που βαδίζει στέρεα, με αλήθεια, με πάρα πολύ δουλειά, με πάρα πολύ επιμονή, στη δουλειά, είμαστε αυτό το πεισματάρικο κίνημα που ήρθε για να μείνει και για να μεγαλώσει».

Η κ. Κωνσταντοπούλου ευχαρίστησε όλες και όλους που εμπιστεύτηκαν το κόμμα της και υποσχέθηκε ότι η Πλεύση Ελευθερίας θα παραμείνει πιστή στην εντολή τους, επισημαίνοντας: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε η φωνή σας και η υπεράσπισή σας. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε προοπτική και ελπίδα. Θα συνεχίσουνε να εργαζόμαστε σκληρά, θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε τα αδύνατα με αισιοδοξία αλλά όχι με ακρότητα και αυτό το οποίο βγαίνει ως μήνυμα μας σήμερα, απόψε και από αύριο είναι ότι η Πλεύση Ελευθερίας δυναμώνει, είναι ότι οι πολίτες την εμπιστεύονται».