Τρίτη, 20 Αυγούστου 2024 15:04

ΣΥΡΙΖΑ: Οτι θα κρατήσει την έδρα δηλώνει η Ζωρζέτα Λάλη

ΣΥΡΙΖΑ: Οτι θα κρατήσει την έδρα δηλώνει η Ζωρζέτα Λάλη

Στην απόφασή της να κρατήσει την έδρα του Επικρατείας, επιμένει η Ζωρζέτα Λάλη, αν έρθει η σειρά της κατά της διαδικασία αντικατάστασης του Όθωνα Ηλιόπουλου που παραιτήθηκε στις 10 Αυγούστου.

Η κ. Λάλη είναι 8η στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ακριβώς μία θέση πάνω από τον Στέφανο Κασσελάκη. Αν οι επιλαχόντες που είναι πριν από την 8η θέση παραιτηθούν της έδρας (Πόπη Τσαπανίδου, Μιχάλης Καλογήρου, Τζένη Λειβαδάρου, Θανάσης Τσακρής) τότε εκείνη θα κρατήσει την έδρα όπως αναφέρει με δήλωσή της σε ιστοσελίδα (dnews).

«Όπως δήλωσα και τον περασμένο Μάρτιο, αν συντρέξουν οι συνταγματικές προϋποθέσεις, έχω σκοπό να τιμήσω την εμπιστοσύνη των εκλογέων στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας στο οποίο συμμετείχα, από τα έδρανα της Βουλής» αναφέρει συγκεκριμένα.

Την ίδια ώρα καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές η ίδια και η οικογένειά της.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της παραπάνω δήλωσης που ξεκαθαρίζει τις προθέσεις της, σημειώνει «έλαβα, καθώς και η οικογένειά μου, απ’ ευθείας απειλή από τον κ. Νικόλαο Αυλιανό γιατί δεν δίνω την έδρα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Το έγραψε επώνυμα και με φωτογραφία στο site της ηλεκτρονικής Αυγής την περασμένη Τρίτη και όταν τον έψαξα στο FB διαφημίζει τις κυνηγετικές του ικανότητες, άρα οπλοφορεί. Θα έπρεπε η Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο προσεκτικοί στα όσα δημοσιοποιούν».

Πηγή: www.topontiki.gr