Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 09:45

Καλαμάτα: “Αυλαία” για φέτος στο θερινό “Cine Center” - Επιστροφή στις χειμερινές αίθουσες της Καλλιπατείρας

Γράφτηκε από τον
Καλαμάτα: “Αυλαία” για φέτος στο θερινό “Cine Center” - Επιστροφή στις χειμερινές αίθουσες της Καλλιπατείρας

“Αυλαία” έριξε την περασμένη Δευτέρα το θερινό “Cine Center” Καλαμάτας, στην οδό Σιδηροδρομικού Σταθμού, δίνοντας τη “σκυτάλη” στον χειμερινό κινηματογράφο της οδού Καλλιπάτειρας όπου αναμένεται να ανοίξει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.

Οπως ανέφερε στην «Ε» ο υπεύθυνος προγραμματισμού για το Cine Center Καλαµάτας Βασίλης Μουλάς η καλοκαιρινή σεζόν συνδυάστηκε με εμπορικές ταινίες, οι οποίες προσέλκυσαν μικρούς και μεγάλους σινεφίλ. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ταινίες που έκοψαν τα περισσότερα εισιτήρια ήταν τα "Minions 2: Η άνοδος του Γκρου", το "Thor: Love and Thunder" καθώς και το “Top gun: Maverick” το οποίο “κέρδισε” αρκετό κόσμο που του αρέσει από τα παλιότερα χρόνια αυτό το είδος ταινιών.

ΤΑ «ΔΥΝΑΤΑ» ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις πρεμιέρες που αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον από το Φθινόπωρο και έπειτα, ο Βασίλης Μουλάς υποστήριξε πως η ταινία που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα βλέμματα θα είναι το "Avatar 2", καθώς πρόκειται για μια από τις πιο δημοφιλείς παραγωγές που έσπασε στο παρελθόν ρεκόρ και ταμεία.

«Ακόμα θα ανακοινωθούν κάποιες ακόμα ενδιαφέρουσες ταινίες όπως το “Black Adam” με τον Dwayne Johnson, το “Black Panther: Wakanda Forever” της Marvel, το “The Flash” της DC, αλλά και το “Ant-Man and the Wasp: Quantumania” του Peyton Reed» έκανε γνωστό. Παράλληλα, σημείωσε πως αναμένονται και οσκαρικές παραγωγές όπως το “Άμστερνταμ” με την Τέιλορ Σουίφτ και άλλους σημαντικούς ηθοποιούς.

Αναφορικά με τα μέτρα που συνόδευσαν τα δύο προηγούμενα χρόνια τις κινηματογραφίες αίθουσες λόγω της πανδημίας, όπως η επίδειξη πιστοποιητικού, ο υπεύθυνος προγραμματισμού του Cine Center δήλωσε αισιόδοξος πως ο κόσμος θα επιστρέψει σταδιακά σε αυτόν τον τρόπο διασκέδασης, ο οποίος επλήγει σημαντικά από την άνοιξη του 2020 και έπειτα.

"Avatar 2"

“Black Adam”

“Black Panther: Wakanda Forever”

“The Flash”

“Ant-Man and the Wasp: Quantumania”

“Άμστερνταμ”

 

 


NEWSLETTER