Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 11:44

Πέτρος Φιλιππίδης: Τον διέγραψαν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών - Επανεξετάζεται ο Χαΐκάλης

Γράφτηκε από την
Πέτρος Φιλιππίδης: Τον διέγραψαν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών - Επανεξετάζεται ο Χαΐκάλης



Αποφασίστηκε από το Πειθαρχικό του ΣΕΗ η διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη


Στο επίκεντρο της επικαιρότητας έχει βρεθεί τον τελευταίο καιρό ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Πέτρος Φιλιππίδης με αφορμή τις καταγγελίες σε βάρος του και την ποινική δίωξη που του έχει ασκηθεί. Τη Δευτέρα (14/06) συνεδρίασε το πειθαρχικό συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Άρης Καβατζίκης, ο Πέτρος Φιλιππίδης διαγράφηκε από το ΣΕΗ.

«Σε ό,τι αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, αποφασίστηκε από το Πειθαρχικό του ΣΕΗ η διαγραφή του από το Σωματείο. Για τον Παύλο Χαϊκάλη, αποφασίστηκε να επανεξεταστούν κάποιοι μάρτυρες ώστε να καταφέρουν να καταλήξουν σε μία απόφαση», είπε ο Άρης Καβατζίκης. Συνεδρίασε εχτές το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ, υπό την προεδρία του ηθοποιού Πασχάλη Τσαρούχα, προκειμένου να αποφανθεί για τις ποινές που θα επιβάλει στους ηθοποιούς, Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη, μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αναστάτωσαν τον χώρο του θεάτρου.


Πιο αναλυτικά, ο Άρης Καβατζίκης είπε στον αέρα της εκπομπής: «Συνεδρίασε το πειθαρχικό του ΣΕΗ που θυμίζουμε ότι δεν δεν έχει σχέση με την ελληνική δικαιοσύνη, παρά μόνο στο γεγονός ότι κάποιοι φάκελοι ζητήθηκαν από την ελληνική δικαιοσύνη αναφορικά με τις καταγγελίες. Το βράδυ σύμφωνα με πηγές του ρεπορτάζ έγινε συνεδρίαση για τέσσερις περιπτώσεις. Από τα τέσσερα ονόματα για τα οποία έγινε συζήτηση, τα δύο ονόματα βγήκαν στη δημοσιότητα και είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης. Υπάρχουν άλλες δύο περιπτώσεις για τις οποίες δεν ξέρω αν θα μάθουμε ονόματα. Σε ό,τι αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη αποφασίστηκε από το πειθαρχικό η διαγραφή του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Μένει να δούμε αν θα είναι οριστική. Η υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη θα επανεξεταστεί. Αποφάσισαν να επανεξεταστούν κάποιοι μάρτυρες ώστε να μπορέσει το πειθαρχικό να καταλήξει μία απόφαση».

Πηγή: ethnos.gr

 


NEWSLETTER