Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 10:44

Εστιατόριο με θέμα το διάστημα θα ανοίξει στο θεματικό πάρκο Disney World Epcot

Γράφτηκε από την
Εστιατόριο με θέμα το διάστημα θα ανοίξει στο θεματικό πάρκο Disney World Epcot


Η Disney World ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ανοίξει ένα νέο εστιατόριο με θέμα το διάστημα, το οποίο θα «ταξιδεύει» τους θαμώνες του 220 μίλια πάνω από τη Γη.

Το εστιατόριο θα είναι μέρος του αφιερωμένου στο διάστημα αξιοθέατου στη Disney World Epcot, στο Μπέι Λέικ, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Οι επισκέπτες του θεματικού πάρκου θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο εστιατόριο Space 220 μέσω της Space 220 αίθουσας αναχώρησης που βρίσκεται σε έναν από τους δύο τομείς, τον Future World.

Μόλις βρεθούν εκεί, θα ξεκινούν ένα αστρικό ταξίδι με ασανσέρ που θα τους μεταφέρει 220 μίλια στον αέρα μέσω της μαγείας του κόσμου της Disney. Μία οθόνη κάτω από τα πόδια τους θα τους δείχνει ένα συρρικνωμένο θεματικό πάρκο και θα αποκαλύπτει τη Γη.

Στο τέλος της βόλτας με το ασανσέρ θα βρίσκονται στον Διαστημικό Σταθμό Κένταυρο, όπου θα γευματίζουν σε περιβάλλον με θέμα το διάστημα, όμοιο με το εσωτερικό ενός διαστημόπλοιου και στο οποίο θα κυριαρχεί η μοβ διακόσμηση.

Οι θαμώνες θα είναι περιτριγυρισμένοι από μια σειρά παραθύρων από τα οποία θα διακρίνονται αστροναύτες να εκτελούν εργασίες συντήρησης, κάνοντας την εμπειρία ακόμη πιο ξεχωριστή.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το φαγητό που θα σερβίρεται, αλλά τόσο το μεσημεριανό όσο και το δείπνο θα βασίζονται σε ένα μενού prix-fix με πολλά πιάτα.

Το Space 220 θα ανοίξει στα μέσα Σεπτεμβρίου στο θεματικό πάρκο Disney World Epcot.

AΠΕ


NEWSLETTER