Τρίτη, 02 Αυγούστου 2022 20:15

Λέσβος: Προφυλακιστέος ο αστυνομικός για τον βιασμό της 14χρονης (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Λέσβος: Προφυλακιστέος ο αστυνομικός για τον βιασμό της 14χρονης (βίντεο)

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 53χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης. "Ξεσκονίζουν" τα προφίλ του στα social media.

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία στον ανακριτή ο 53χρονος αστυνομικός, που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης μαθήτριας στη Λέσβο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το lesvosnews.gr, ο 53χρονος απολογούνταν από νωρίς το πρωί της Τρίτης για την υπόθεση και μετά το τέλος της, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Την ίδια ώρα οι έρευνες των αρχών επικεντρώνονται στα προφίλ του δράστη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στις φωτογραφίες και τα βίντεο που βρέθηκαν στην κατοχή του ενω σύμφωνα με πληροφορίες η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα υποβάλλει αίτημα προς την εταιρία που διαχειρίζεται το Facebook για άρση του απορρήτου του αστυνομικού.

Στο μεταξύ, στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία του. Πρόκειται για τον Μυρογιάννη Ευστράτιο του Ευαγγέλου και της Μαρίνας γεν. την 28-11-1969 στον Καναδά:

Τα όσα αναφέρεται στη σχετική δικογραφία είναι σοκαριστικά. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ανήλικη σε ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ., η δράση του 53χρονου φέρεται να ξεκίνησε από το φθινόπωρο του 2021, όταν το θύμα ήταν κάτω των 14 ετών. Τότε, ο κατηγορούμενος ήταν προπονητής βόλεϊ τοπικού σωματείου της Λέσβου.

Στη δικογραφία αναφέρεται ότι από τον Ιανουάριο του 2022 κι έπειτα, ο 53χρονος άρχισε να θωπεύει την ανήλικη στο μηρό, μέσα στο αυτοκίνητό του, κατά τη μεταφορά της από το χώρο των προπονήσεων στο σπίτι της, αλλά και σε ερημικό μέρος.

Η θωπεία, σύμφωνα με τη δικογραφία, γινόταν κατ' εξακολούθηση μετά το τέλος κάθε προπόνησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανήλικη κατά τους χειμερινούς μήνες έκανε 3 φορές την εβδομάδα προπόνηση, ενώ το καλοκαίρι 4.

Περισσότερα στο news247.gr


NEWSLETTER