Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 15:10

Sparked: Η νέα speed-dating εφαρμογή του Facebook «εισβάλει» στον κόσμο των ραντεβού

Sparked: Η νέα speed-dating εφαρμογή του Facebook «εισβάλει» στον κόσμο των ραντεβού

Επιθυμώντας να μπει δυναμικά στον κόσμο των ραντεβού, το Facebook ανέθεσε στην NPE (New Product Experimentation) ομάδα της να δημιουργήσει μια δοκιμαστική dating εφαρμογή.

Ο λόγος για το Sparked, μια εφαρμογή για γρήγορα ραντεβού, η οποία θα λειτουργεί με βάση το βίντεο. Σε πρώτο χρόνο θα βιώνετε μία σειρά ραντεβού των τεσσάρων λεπτών, και όταν νιώσετε ότι ενδιαφέρεστε για το «ταίρι» σας, η διάρκεια του δεύτερου ραντεβού θα αυξάνεται στα δέκα λεπτά.

Σε αυτό το σημείο, θα έχετε τη δυνατότητα να ανταλλάξετε στοιχεία επικοινωνίας με το ενδιαφερόμενο άτομο, προκειμένου να μην χάσετε επαφή μαζί του. Σύμφωνα με το techgear, η δωρεάν εφαρμογή δεν διαθέτει ούτε δημόσια προφίλ, ούτε απευθείας μηνύματα, ούτε το στυλ του Tinder με το swiping.

Το μόνο που χρειάζεται να έχετε για να χρησιμοποιήσετε το Sparked είναι προφίλ στο Facebook. Ωστόσο, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα εφαρμογή για iOS ή Android, αλλά μπορείτε να «βγείτε ραντεβού» μέσω του Sparked, μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

Η νοοτροπία της νέας dating εφαρμογής εστιάζει καταρχήν στην ευγένεια. Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του λογαριασμού σου, θα κληθείτε να απαντήσετε «τι είναι αυτό που σας κάνει καλό ταίρι για ραντεβού». Θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά, πριν απαντήσετε, διότι η Sparked θα εξετάσει την ποιότητα της απάντησης σας πριν σας επιτρέψει να βγείτε ραντεβού.

Φυσικά, θα μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε το ραντεβού σας να είναι θηλυκού, αρσενικού ή μη ακαθόριστου γένους. Αναμένεται, λοιπόν, να δούμε αν το Sparked θα «επιβιώσει» στον ψηφιακό κόσμο των ραντεβού.