Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 12:15

iPhone: Χρήστες διαμαρτύρονται για μειωμένη ζωή μπαταρίας μετά την εγκατάσταση του iOS 16

Γράφτηκε από την
iPhone: Χρήστες διαμαρτύρονται για μειωμένη ζωή μπαταρίας μετά την εγκατάσταση του iOS 16

Το iOS 16 διατέθηκε πριν από μερικές ημέρες για όλους τους κατόχους iPhone και φαίνεται πως τα παράπονα των χρηστών ολοένα και αυξάνονται.

Τις τελευταίες ημέρες καταγράφονται πάρα πολλές αναφορές σε διάφορες πλατφόρμες (όπως Reddit, TikTok και Twitter) σχετικά με το πόσο έχει μειωθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε ένα iPhone μετά και την εγκατάσταση του νεότερου firmware update. Και εννοείται πως για άλλη μια φορά έρχονται στην επιφάνεια οι θεωρίες συνομωσίας πως η Apple το κάνει αυτό για να αυξήσει τις πωλήσεις των νεότερων μοντέλων.

Ακόμη και σε διάφορες ψηφοφορίες σε μεγάλα sites που ασχολούνται με την τεχνολογία, φαίνεται ότι πάνω από το 60% των χρηστών iPhone δηλώνει πως η διάρκεια ζωής της μπαταρίας στα iPhones τους έχει μειωθεί μετά το πέρασμα του iOS 16. Για παράδειγμα, χρήστης αναφέρει στο Reddit πως ενώ δεν ασχολείται με το κινητό του αρκετά όσο βρίσκεται στο γραφείο, επέστρεφε με τη μπαταρία στο 85%-90% όσο είχε το iOS 15, ενώ με τη νέα έκδοση το ποσοστό έχει πέσει στο 65%-75%.

Σύμφωνα με το gazzetta, η Apple έχει ήδη διαθέσει δύο μικρές ενημερώσεις για το iOS 16, ενώ αυτή τη στιγμή γίνονται έλεγχοι στο iOS 16.1. Μένει να δούμε αν μετά τη διάθεσή τους θα αλλάξει κάτι σε αυτό το κομμάτι.


NEWSLETTER