Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 10:15

iPhone 15 Pro: Φήμες για πλαίσιο από τιτάνιο, πιο λεπτά περιθώρια και… μεγαλύτερη τιμή

Η Apple φαίνεται πως ετοιμάζει σημαντικές αλλαγές για το iPhone 15 Pro.

Σύμφωνα με σημερινή αναφορά του Bloomberg και του -πάντα καλά ενημερωμένου στα θέματα της Apple- Mark Gurman, τα νέα «επαγγελματικά» μοντέλα θα κυκλοφορήσουν με σασί από τιτάνιο (αντί για ατσάλι), κάτι που θα τα κάνει πιο ελαφριά και ανθεκτικά.

Θα έχουν, δε, μικρότερα πλαίσια γύρω από την οθόνη και μια νέα τεχνολογία που θα κάνει το μαύρο περιθώριο γύρω από το πάνελ να αποκτήσει σχεδόν το 1/3 του σημερινού του μεγέθους!

Ο Gurman έρχεται να συνηγορήσει υπέρ του πλήκτρου mute που θα αντικατασταθεί με ένα νέας γενιάς που θα μπορεί να παραμετροποιείται από τον χρήστη, ενώ επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά πως η θύρα σύνδεσης/φόρτισης θα είναι USB-C.

Όλα τα παραπάνω, πάντως, αναμένεται να ανεβάσουν και την τιμή των τηλεφώνων που θα φτάσει έως και τα +200 δολάρια για τα πιο ακριβά μοντέλα, αναφέρει το gazzetta.

Στο ρεπορτάζ σημειώνονται ακόμη δύο αλλαγές. Η πρώτη αφορά το απλό iPhone που θα φέρει πλέον το Dynamic Island και η δεύτερη τον νέο επεξεργαστή του Apple Watch, τον S9, που θα προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις στα των επιδόσεων.

Περισσότερα για τα νέα iPhone θα μάθουμε στα μέσα Σεπτεμβρίου.