Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 11:45

iPhone 15: Στις 13 Σεπτεμβρίου κατά πάσα πιθανότητα η παρουσίαση των νέων κινητών

O Σεπτέμβριος πλησιάζει και μαζί και η ώρα που οι φίλοι της Apple θα γνωρίσουν τα νέα τηλέφωνα iPhone της αμερικανικής εταιρείας.

Οι νέες συσκευές δεν θα διαφέρουν αρκετά εξωτερικά και φαίνεται πως θα βελτιωθούν στα σημεία, με σημαντικότερες ενισχύσεις στον τομέα της κάμερας, στο πλήκτρο action που θα αντικαταστήσει αυτό για την ενεργοποίηση του τηλεφώνου, αλλά και τη θύρα USB-C. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως το σχετικό Apple Event θα διεξαχθεί μέσα στο πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στις 13 του επόμενου μήνα.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το gazzetta, στα παραπάνω έρχεται να «κουμπώσει» και το γεγονός πως υπάλληλοι εταιρειών κινητής τηλεφωνίας ενημερώθηκαν να μην πάρουν άδεια εκείνη την ημέρα. Στο event αναμένουμε τα iPhone 15 και iPhone 15 Pro, αλλά και τα νέα ρολόγια Apple Watch Series 9.

Διφορούμενες είναι οι απόψεις σχετικά με το αν θα παρουσιαστεί ένα Apple Watch Ultra 2 ή μία έξτρα έκδοση του υπάρχοντος μοντέλου.

Τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max θα κυκλοφορήσουν με διπλάσια μέγιστη χωρητικότητα

Σε ότι έχει να κάνει με την χωρητικότητα, σύμφωνα με το blog του yeux1122 που φαίνεται πως έχει καλή πληροφόρηση στα της Apple, η εταιρεία θα διπλασιάσει τον αποθηκευτικό χώρο στα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max και ειδικά στα πιο ακριβά μοντέλα. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των νέων αυτών εκδόσεων είναι πως όσοι ασχολούνται με φωτογραφία και video δεν θα χρειάζεται να διαγράφουν συχνά-πυκνά όσα έχουν αποθηκευμένα στη συσκευή τους. Σε ό,τι αφορά τα απλά μοντέλα, οι πληροφορίες λένε πως εδώ θα παραμείνουμε στα σημερινά δεδομένα και θα φτάσουμε έως το 1ΤΒ. Όλα τα παραπάνω -βεβαίως- θεωρείται πως θα οδηγήσουν και σε αύξηση της λιανικής τιμής για τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max που ακούγεται πως θα ξεκινάει από τα 100 δολάρια και θα ανεβαίνει όσο πάμε σε πιο ακριβές εκδόσεις.