Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 14:45

Στις 9 Σεπτεμβρίου παρουσιάζονται τα iPhone 16

Στις 9 Σεπτεμβρίου παρουσιάζονται τα iPhone 16

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών για παρουσίαση των iPhone 16 κοντά στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου του Σεπτεμβρίου, η Apple ανακοίνωσε τη σχετική εκδήλωση για τις 9 Σεπτεμβρίου.

Η παρουσίαση των νέων συσκευών θα αρχίσει στις 20.00 ώρα Ελλάδος και έχει τίτλο “It’s Glowtime”. Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, θα λάβει χώρα στο Steve Jobs Theater μέσα στο Apple Park στο Κουπερτίνο και εκεί αναμένεται να γνωρίσουμε τα φετινά smartphones.

Η μεγαλύτερη αλλαγή στα iPhone 16 και iPhone 16 Plus είναι σύμφωνα με το gazzetta η αλλαγή στην διάταξη των καμερών στο πίσω μέρος, ενώ στα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max εικάζεται πως θα δούμε λίγο μεγαλύτερες οθόνες και το τριπλό camera setup.

Και στα τέσσερα νέα μοντέλα θα έχουμε το πλήκτρο Action που ήταν αποκλειστικότητα των iPhone 15 Pro, ενώ αναμένουμε και την επιβεβαίωση των φημών για το πλήκτρο Capture που θα διευκολύνει τη λήψη φωτογραφιών και videos.

Στην παρουσίαση θα δούμε σίγουρα και το κομμάτι της AI της Apple, το Apple Intelligence, και ίσως και τα νέα Apple Watch Ultra, AirPods και Apple Watch Series 10.