Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2024 10:40

Διορισμός νέου καρδιολόγου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Διορισμός νέου καρδιολόγου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

 

Ορκίστηκε και ανέλαβε υπηρεσία στο Νοσοκομείο Καλαμάτας ο γιατρός Δαμιανός Τσιλιβαράκης, ειδικότητας Καρδιολογίας,  ο οποίος διορίζεται σε θέση ειδικευμένου ιατρού με βαθμό Επιμελητή Β’.

Ο γιατρός θα ενισχύσει τη λειτουργία του Καρδιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες στις νεώτερες τεχνικές υπερήχων.

Η διοικήτρια Ελένη Αλειφέρη καλωσόρισε με μεγάλη χαρά τον γιατρό στην οικογένεια του Νοσοκομείου Καλαμάτας και του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή σταδιοδρομία στο νέο του ξεκίνημα.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι συνεχίζεται η τακτική λειτουργία του Αιμοδυναμικού Τμήματος, εφαρμόζοντας νέες τεχνικές μετά την απόκτηση τελευταίας γενιάς ενδοστεφανιαίου υπερήχου για διενέργεια σύμπλοκων αγγειοπλαστικών. Ήδη βοηθήθηκε ένας συμπολίτης μας που είχε υποβληθεί σε καρδιοστεφανιαία παράκαμψη και είχε χάσει τα βασικά του μοσχεύματα.

Επίσης, τις προηγούμενες ημέρες παρουσιάστηκε και ανέλαβε υπηρεσία ο γιατρός Χαράλαμπος Ζολώτας, ειδικότητας Χειρουργικής, ο οποίος διορίζεται σε θέση ειδικευμένου ιατρού με βαθμό Επιμελητή Α’. Ο γιατρός υπηρετούσε ήδη στο Νοσοκομείο ως επικουρικός γιατρός.

 

9 ΜΟΝΙΜΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ

Ακόμα, την περασμένη Τρίτη ορκίστηκαν και ανέλαβαν υπηρεσία 9 ακόμη άτομα ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτή μετά από προκήρυξη του ΑΣΕΠ (7K/2022).  Τα 6 άτομα υπηρετούσαν ήδη ως επικουρικό προσωπικό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, το οποία πλέον μονιμοποιούνται.

Η διοικήτρια τους καλωσόρισε και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, τονίζοντας την προσφορά τους στην περίοδο της πανδημίας.