Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011 17:09

Συνελήφθησαν 3 Αλαβανοι για ληστεία στην Ακρόπολη

Γράφτηκε από την





Εξιχνιάστηκαν δύο (2) περιπτώσεις Ληστείας, μετά από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, στην Αργολίδα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 42, 45 και 30 ετών αντίστοιχα, για Ληστεία.

Ειδικότερα, την (1-3-2011) το μεσημέρι, στην Επαρχιακή οδό Κρανιδίου – Πορτοχελίου, άγνωστος δράστης, εισήλθε στα γραφεία επιχείρησης, με την απειλή πιστολιού και αφού αφαίρεσε χρηματικό ποσό, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, διέφυγε με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας υπαλλήλου, της ανωτέρω επιχείρησης.

Επιπλέον, την (5-2-2011) το βράδυ, στην Επαρχιακή οδό Κρανιδίου – Πορτοχελίου, άγνωστος δράστης, αφού πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων, με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσε από δύο (2) αλλοδαπούς υπαλλήλους, χρηματικό ποσό και στην συνέχεια τράπηκε πεζός σε φυγή.

Μετά από αστυνομική έρευνα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 42 και 45 ετών αντίστοιχα, για την ανωτέρω πρώτη περίπτωση ληστείας, ενώ για την δεύτερη περίπτωση σε βάρος ενός (1) 30χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, ενώ διερευνάται και η περεταίρω συμμετοχή των ανωτέρω και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.












NEWSLETTER