Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 10:42

Μεσσηνία: Νεκρός 62χρονος μετά απο πτώση Ι.Χ. στη θάλασσα

Νεκρός ανασύρθηκε το πρωί της Δευτέρας από τη θαλάσσια περιοχή του αλιευτικού καταφυγίου στον Αγρίλη Φιλιατρών ο 62χρονος Βαγγέλης Βωβός, ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε νωρίτερα στη θάλασσα με το αυτοκίνητό του.

Το άψυχο σώμα του γνωστού εμπόρου αυτοκινήτων της περιοχής βρέθηκε εκτός του οχήματος, το οποίο πλέον βρίσκεται στον βυθό.

Νωρίς το πρωί κάτοικοι της περιοχής, που έκαναν τη βόλτα τους και ενώ στη θάλασσα υπήρχε θαλασσοταραχή, είδαν τις ρόδες του αυτοκινήτου να ξεπροβάλουν από τα κύματα και ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο Κυπαρισσίας.

Ξεκίνησαν έρευνες και λίγα μέτρα πιο κάτω βρέθηκε ο άτυχος 62χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από την πρώτη στιγμή υπήρξαν φόβοι μήπως υπήρχε και άλλο άτομο στο όχημα, κάτι το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Δύτες βούτηξαν για να ελέγξουν, αλλά η τρικυμία και τα θολά νερά στην περιοχή δεν τους επέτρεψαν να προχωρήσουν. Αύριο θα γίνει προσπάθεια ανάσυρσης του αυτοκινήτου και θα συνεχιστούν οι έρευνες για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες έπεσε στη θάλασσα ο 62χρονος με το αυτοκίνητό του.

(Φωτογραφία: gargalianoionline.gr)