Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012 13:21

Ποιμαντική επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας

Γράφτηκε από την

Την 24η Ιανουαρίου 2012,  πραγματοποίησε στην Α.Δ.Αργολίδας ποιμαντική επίσκεψη, ο Διευθυντής της Θρησκευτικής Υπηρεσίας  της Ελληνικής Αστυνομίας, Αρχιμανδρίτης π.Νεκτάριος ΚΙΟΥΛΟΣ, για καθαγιασμό του προσωπικού της Δ/νσης, λόγω του νέου έτους.
Ο π.Νεκτάριος, επισκέφθηκε αρχικά τους υπηρετούντες αστυνομικούς στην έδρα της Αστυν/κής Υποδ/νσης Άργους και στη συνέχεια στο Μέγαρο της Α.Δ.Αργολίδας, τους υπηρετούντες στις υπηρεσίες του Ναυπλίου.
Στα πλαίσια του καθαγιασμού λόγω του νέου έτους, πραγματοποιήθηκε μία σεμνή θρησκευτική τελετή και ακολούθως η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.
Στη συνέχεια, ο Δ/ντής της Α.Δ.Αργολίδας, Ταξίαρχος ΝΤΟΚΟΜΕΣ Γεώργιος, πλαισιωμένος από Αξ/κούς της Δ/νσης, είχαν μία ευχάριστη και χρήσιμη συζήτηση, η οποία  διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα με κυρίαρχο θέμα, το ποιμαντικό έργο της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο επιτελεί υπεύθυνα και αγόγγυστα ο π.Νεκτάριος στις αστυνομικές υπηρεσίες , σε όλη την επικράτεια.
Από το Διευθυντή της Α.Δ.Αργολίδας, αναφέρθηκαν οι συνεχείς και άοκνες προσπάθειες  εκ μέρους του συνόλου των αστυνομικών της Αργολίδας, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας σε επίπεδο Νομού και ζητήθηκε η ηθική και η πνευματική συμπαράσταση της Θρησκευτικής Υπηρεσίας του Σώματος, στη συνολική προσπάθεια που καταβάλλεται για την  προστασία των έννομων αγαθών των πολιτών.
Παράλληλα απευθύνθηκε προς τον π.Νεκτάριο η παραίνεση, για τη συνέχιση του μεγάλου κοινωνικού και αγαθοεργού έργου που επιτελεί στην Ελληνική Αστυνομία, για τουλάχιστον δεκαπέντε (15) συνεχή έτη, ο οποίος πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Μεγάλης Αστυνομικής μας Οικογένειας.-


NEWSLETTER