Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2012 20:57

Εξιχνίαση κλοπών και διαρρήξεων στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την

Εξιχνιάστηκαν, τρεις περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων και απόπειρας κλοπής, σε δύο καταστήματα και μία οικία αντίστοιχα, στην Μεσσηνία, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μελιγαλά, ενώ συνελήφθη ένας 23χρονος τσιγγάνος, για κλοπή.
Ειδικότερα, ο ανωτέρω, την Τετάρτη το μεσημέρι, στο Ζευγολατιό Μεσσηνίας, μπήκε σε οικία ιδιοκτησίας 85χρονης ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι, καθώς έγινε αντιληπτός.
Μετά από αστυνομική έρευνα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μελιγαλά, εντόπισαν χθες το μεσημέρι, στον Μελιγαλά Μεσσηνίας, τον 23χρονο και τον συνέλαβαν, εντός των ορίων του αυτοφώρου.
Στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε επιπλέον ότι, ο 23χρονος είχε διαπράξει και τις εξής κλοπές – διαρρήξεις:
Την (19-1-2012) το βράδυ, στον Μελιγαλά Μεσσηνίας, αφαίρεσε από κατάστημα-κτηνιατρείο, ιδιοκτησίας 51χρονης ημεδαπής, χρηματικό ποσό.
Την (29-2-2012) το μεσημέρι, στην Οιχαλία Μεσσηνίας, αφαίρεσε από κατάστημα-αρτοποιείο, ιδιοκτησίας 37χρονου, χρηματικό ποσό.
Ο 23χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήματα Μελιγαλά, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.