Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 10:11

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στον αυτοκινητόδρομο λόγω των εορτών

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στον αυτοκινητόδρομο λόγω των εορτών

 

 

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας, κατά τον εορτασμό των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων θα ισχύσει η απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι περιορισμοί θα ισχύουν ως εξής:

- Σήμερα 21, τις Δευτέρες 24 και 31 Δεκεμβρίου και τις Παρασκευές 28 Δεκεμβρίου και 4 Ιανουαρίου, για το ρεύμα εξόδου από την Αθήνα, από τις 4 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

- Τα Σάββατα 22 και 29 Δεκεμβρίου και 5 Ιανουαρίου, για το ρεύμα εξόδου από την Αθήνα, από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, θα ισχύσουν οι απαγορεύσεις α) στον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Πελοποννήσου, στο ρεύμα προς Καλαμάτα, β) από την Κόρινθο έως την Καλαμάτα και γ) από το Λεύκτρο έως τη Σπάρτη.

- Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου, την Τρίτη 1 Ιανουαρίου, την Κυριακή 6 και τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου για το ρεύμα επιστροφής στην πρωτεύουσα, από τις 3 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ θα ισχύσουν οι απαγορεύσεις α) στον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Πελοποννήσου, στο ρεύμα προς Αθήνα, β) από την Καλαμάτα έως την Κόρινθο και γ) από τη Σπάρτη έως το Λεύκτρο.