Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 07:47

22 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

22 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Συνολικά 22 άτομα συνελήφθησαν στη Μεσσηνία σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση που έγινε την Πέμπτη.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

5 Ελληνες για ναρκωτικά, και συγκεκριμένα: ένας 21χρονος στην Καλαμάτα για 1,2 γραμ. χασίς, ένας 19χρονος για 1,8 γραμ. χασίς, ένας 33χρονος για ένα τσιγαριλίκι, ένας 29χρονος για 1 γραμ. χασίς και ένας 44χρονος στον Αγιο Φλώρο με 3,3 γραμ. ηρωίνη.

4 Ελληνες για ρευματοκλοπή.

5 Ελληνες για καταδικαστικά έγγραφα, και συγκεκριμένα: ένας 80χρονος για απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Καλαμάτας με την οποία είχε καταδικαστεί σε 6 χρόνια κάθειρξη για υπεξαίρεση. Ενας 62χρονος με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας για ενδοοικογενειακή βία. Ενας 72χρονος για απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων για φοροδιαφυγή. Ενας 38χρονος επειδή σταμάτησε να πληρώνει τις δόσεις εξαγοράς της ποινής του και ο οποίος είχε καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών από το Πενταμελές Εφετείο Καλαμάτας σε 3,5 χρόνια φυλάκιση, και ένας 43χρονος για ΚΟΚ.

Ενας 49χρονος στην Καλαμάτα για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, καθώς πωλούσε υαλοκαθαριστήρες χωρίς άδεια.

Επίσης, 6 Ελληνες και 1 αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Επίσης, εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας μία περίπτωση κλοπής-διάρρηξης που είχε γίνει στις 30 Ιανουαρίου στη Λάμπαινα. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 24χρονου Αλβανού ο οποίος είναι κάτοικος εκεί και τον αναγνώρισαν από φωτογραφίες ότι ήταν αυτός που παραβίασε το παράθυρο και μπήκε στο σπίτι, απ' όπου κατηγορείται ότι έκλεψε 100 ευρώ.