Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019 12:17

7 συλλήψεις σε σύνδεσμο φιλάθλων στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
7 συλλήψεις σε σύνδεσμο φιλάθλων στην Καλαμάτα

 

Εφοδο σε σύνδεσμο φιλάθλων στην Καλαμάτα που λειτουργούσε χωρίς άδεια, έκανε το βράδυ της Πέμπτης στην οδό Αριστοδήμου η Ασφάλεια Καλαμάτας και με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ συνέλαβε 7 άτομα.

Στο χώρο του συνδέσμου οι αστυνομικοί βρήκαν 3 λόγχες, 37 ρόπαλα και 16,3 γραμ. χασίς, ενώ στην κατοχή ενός 37χρονου από τους 7 συλληφθέντες βρέθηκαν άλλα 68,1 γραμ. χασίς.

Οι 6 Ελληνες (5 Καλαματιανοί και ένας Σπαρτιάτης), ηλικίας από 25 έως 37 ετών και ένας 31χρονος Αλβανός οδηγήθηκαν χθες στην εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι, εκτός από τον 37χρονο Καλαματιανό ο οποίος οδηγήθηκε στον ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Οι 7 συνελήφθησαν για κατοχή χασίς, όπλων, καθώς και για την παράνομη λειτουργία του συνδέσμου. Μάλιστα οι διωκτικές αρχές ενημέρωσαν τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας για να σφραγίσουν το χώρο του συνδέσμου.

Στον σύνδεσμο και στο σπίτι του 37χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν: 37 αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα, 3 αυτοσχέδιες μεταλλικές λόγχες και ποσότητα χασίς, συνολικού βάρους 97 γραμ.

 


NEWSLETTER