Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 17:42

Μεσσηνία: Σύλληψη 24χρονου Ρομά για κλοπές σε Αλώνια και Άγιο Φλώρο

Μεσσηνία: Σύλληψη 24χρονου Ρομά για κλοπές σε Αλώνια και Άγιο Φλώρο

Ενας 23χρονος Ρομά κατηγορείται για 4 κλοπές και μια απόπειρα κλοπής που έγιναν σε αποθήκες αγροκτημάτων στα Αλώνια και τον Αγιο Φλώρο του Δήμου Καλαμάτας, από 30 Ιουλίου έως και 17 Αυγούστου.

Ο 23χρονος συνελήφθη προχθές το πρωί στο Πλατύ του Δήμου Καλαμάτας όπου κατοικεί, γιατί έκλεβε ρεύμα. Σε βάρος του σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Καλαμάτας δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Πιο αναλυτικά, οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον συλληφθέντα στο Πλατύ γιατί από μαρτυρίες και άλλα στοιχεία κατέληξαν ότι είναι ένας από αυτούς οι οποίοι διέπραξαν τις προαναφερόμενες κλοπές. Εκεί ανακάλυψαν ότι κλέβει ρεύμα, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα, από την οποία αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, ενώ του ορίστηκε δικάσιμος για τη Δευτέρα. Ο εν λόγω κατηγορούμενος φέρεται ότι μαζί με τους συνεργούς του έκλεψαν γεννήτρια ρεύματος, μπαταρίες οχημάτων, οικιακά σκεύη, ηλεκτρικά και άλλα εργαλεία, δοχεία με πετρέλαιο, καθώς και χάλκινα και σιδερένια αντικείμενα, που η αξία τους ξεπερνά κατά πολύ τα 4.000 ευρώ.