Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 08:47

Τέσσερα νέα περιπολικά στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
Τέσσερα νέα περιπολικά στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας

 

 

Εφτασαν ακόμα 4 νέα οχήματα στις αστυνομικές υπηρεσίες της Διεύθυνσης Μεσσηνίας, τα οποία προστίθενται στα 7 του περασμένου Μαρτίου.

Τα 11 νέα οχήματα είναι μέρος από τα συνολικά 55, τα οποία από τον περασμένο Μάρτιο εντάσσονται μέσω του ΕΣΠΑ στο στόλο των υπηρεσιών της ΓΕΠΑΔ Πελοποννήσου. Με την προσθήκη των οχημάτων αυτών ενισχύεται σημαντικά και αναβαθμίζεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των αστυνομικών υπηρεσιών της Πελοποννήσου όπως είχε τονίσει σε δήλωσή της το Μάρτιο στην “Ε” η υπαστυνόμος Α' και υπεύθυνη του Γραφείου Ενημέρωσης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου Σοφία Μπιτσώνη.

Οι αστυνομικές υπηρεσίες στην Πελοπόννησο παρέλαβαν συνολικά 20 οχήματα από τα 70 νέα οχήματα, με τα οποία ενισχύεται ο στόλος της Ελληνικής Αστυνομίας. Να αναφέρουμε εδώ ότι από τις αρχές του χρόνου έχουν παραληφθεί από την ΕΛΑΣ συνολικά 564 νέα οχήματα. Η ΓΕΠΑΔ Πελοποννήσου είναι μία από τις 9 Περιφερειακές Διευθύνσεις στις οποίες παραδόθηκαν τα οχήματα από την τελευταία παραλαβή, ενώ 35 ακόμη είχαν παραληφθεί τον Μάρτιο, τα οποία αποκτήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2014 - 2020 «Ενεργητική Οδική Ασφάλεια» και κατανεμήθηκαν σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία.


NEWSLETTER