Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 07:50

Εκλεψαν 190 ευρώ και τσαντάκι από αυτοκίνητο στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

Ενας 39χρονος και μια 26χρονη Καλαματιανοί φέρονται να είναι οι κλέφτες 190 ευρώ και προσωπικών αντικειμένων, μαζί με το τσαντάκι όπου ήταν μέσα, από το αυτοκίνητο επαγγελματία, παραμονή Δεκαπενταύγουστου στην Καλαμάτα.

Οι δύο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας δικογραφία για κλοπή, εκμεταλλεύτηκαν το ότι εκείνη την ώρα ο παθών ξεφόρτωνε κάποια πράγματα, ενώ το αυτοκίνητο ήταν ανοιχτό, κι έτσι πήραν το τσαντάκι. Ομως, ο παθών πρόλαβε και τους είδε και αργότερα τους αναγνώρισε ανεπιφύλακτα.

25 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Η εν λόγω εξιχνίαση εντάσσεται στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης την περασμένη εβδομάδα, στη διάρκεια της οποίας στη Μεσσηνία συνελήφθησαν συνολικά 25 άτομα. Επίσης, έγινε και μια ακόμα εξιχνίαση κλοπής από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, που διαπράχθηκε την περασμένη Τετάρτη σε αγρόκτημα στην Εύα. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 44χρονου Ρομά, ο οποίος κατηγορείται ότι με άγνωστο συνεργό του έκλεψε αγροτικά εργαλεία απροσδιόριστης χρηματικής αξίας. Ο 44χρονος αναγνωρίστηκε από τον παθόντα, σε φωτογραφίες που του έδειξαν οι αστυνομικοί στο Τμήμα.
Σε ό,τι αφορά τις συλλήψεις στο πλαίσιο της επιχείρησης, ήταν 25 για τα εξής αδικήματα: 11 Ελληνες και μια Βουλγάρα για ναρκωτικά. Από τους 12 συλληφθέντες κατασχέθηκαν: ποσότητα χασίς συνολικού βάρους 33,5 γραμμαρίων, 4,1 γραμ. ηρωίνη, τσιγαριλίκια χασίς και 74 ναρκωτικά δισκία. Ενας Ελληνας Ρομά για ρευματοκλοπή. Ενας Ελληνας Ρομά για καταδικαστικό έγγραφο και συγκεκριμένα απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας που τον καταδίκαζε σε 2 μήνες φυλάκιση για κλοπή. Ενας Ελληνας Ρομά για παράνομο υπαίθριο εμπόριο. 3 Ελληνες και ένας αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, και 6 αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.