Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 07:53

Μεσσηνία: Καλλιεργούσε 6 χασισόδεντρα στην Αλαγονία

Γράφτηκε από την

 

Ενας 43χρονος από την Αλαγονία συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας για την καλλιέργεια 6 χασισόδεντρων στην περιοχή Λογγούδες του Ταϋγέτου και για ποσότητες χασίς συνολικού βάρους 235,5 γραμ., τα οποία οι αστυνομικοί βρήκαν μετά από έρευνα σε σπίτι ιδιοκτησίας του στην Καλαμάτα και στην αποθήκη του αγροκτήματός του στην Αλαγονία.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του συλληφθέντα στην Καλαμάτα, όπου σε χώρο τον οποίο χρησιμοποιούσε ως αποθήκη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες χασίς συνολικού βάρους 122,3 γραμμαρίων, ενώ σε γειτονικό με το αγρόκτημά του λόγγο στον Ταΰγετο κατηγορείται ότι καλλιεργούσε 6 δενδρύλλια χασίς ύψους έως 2 μέτρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία ο συλληφθείς είχε καθαρίσει μια έκταση 5 τ.μ. σε λόγγο που γειτνιάζει με την ιδιοκτησία του στην Αλαγονία και εκεί καλλιεργούσε τα φυτά στο έδαφος, από τα οποία είχε τρυγήσει ποσότητα χασίς συνολικού βάρους 113,2 γραμ., την οποία οι αστυνομικοί βρήκαν σε ημίχλωρη κατάσταση στην αποθήκη του αγροκτήματός του.