Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 13:44

Μεσσηνία: 34χρονος έκλεψε την εκκλησία στο Πήδημα

Γράφτηκε από την
Μεσσηνία: 34χρονος έκλεψε την εκκλησία στο Πήδημα

Ενας 34χρονος από τα Αρφαρά κατηγορείται για την κλοπή άγνωστου ποσού στις 8 Οκτωβρίου από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου στο Πήδημα.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να σκαρφάλωσε στη σκεπή και να έσπασε τα κεραμίδια για να μπει μέσα και να κλέψει κέρματα από το παγκάρι. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία θα διαβιβαστεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξιχνίασαν την υπόθεση βασιζόμενοι σε βιντεοληπτικό υλικό.

4 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ
Επίσης, τη Δευτέρα οι αστυνομικές αρχές στη Μεσσηνία συνέλαβαν 4 άτομα, τα 3 για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών και το τέταρτο στη Μεσσήνη γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του εισαγγελέα Εφετών Καλαμάτας, για ναρκωτικά.
Σε ό,τι αφορά τις συλλήψεις για τα ναρκωτικά, η μία έγινε στη Μεσσήνη και αφορά έναν 21χρονο Βούλγαρο ο οποίος βρέθηκε με 2,9 γραμ. χασίς στην κατοχή του, η δεύτερη μια 39χρονη στον Αγιο Κωνσταντίνο Αρφαρών με 0,6 γραμ. ηρωίνη και η τρίτη έναν 37χρονο Ρομά επίσης στον Αγιο Κωνσταντίνο Αρφαρών, με ένα τσιγαριλίκι χασίς.


NEWSLETTER