Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013 11:36

Συλλήψεις για ληστεία σε βάρος Πακιστανών στο Λουτράκι

Γράφτηκε από την

Συνελήφθησαν, χθες (18-3-2013) το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ένας (1) 24χρονος ημεδαπός και ένας (1) 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Σερβίας, για ληστεία σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών, υπηκόων Πακιστάν.

 

Ειδικότερα, οι ανωτέρω, χθες το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, αφού αρχικά προσέγγισαν τους δυο αλλοδαπούς, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς με πολιτική περιβολή, επιτέθηκαν σε αυτούς τραυματίζοντας τους με τη χρήση σωματικής βίας και σιδερογροθιάς, αφαίρεσαν χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, εντοπίστηκαν λίγες ώρες αργότερα, στο Λουτράκι Κορινθίας και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο που είχαν αφαιρέσει, το οποίο θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Οι δυο αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη άλλων αδικημάτων.