Σάββατο, 03 Ιουλίου 2021 11:10

Μεσσηνία: Δύο συλλήψεις για 43 δενδρύλλια χασίς στην Αραπόλακκα

Ένας 58χρονος Αλβανός και ένας 43χρονος Έλληνας συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής στην Αραπόλακκα του Δήμου Πύλου - Νέστορος.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας εντοπίστηκαν σε έκταση κοντά σε ελαιοπερίβολο του 43χρονου στη θέση Μπογκάζι της Αραπόλακκας 43 δενδρύλλια χασίς ύψους έως 80 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Τα φυτά καλλιεργούνταν στο έδαφος.

Σε έρευνα που ακολούθησε στις οικίες τους και λοιπούς χώρους που χρησιμοποιούσαν οι δύο συλληφθέντες, βρέθηκαν τρεις ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 20,70 γραμμαρίων περίπου, δύο κινητά τηλέφωνα και ένα ζεύγος γαντιών χειρός, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στον αύλειο χώρο της οικίας του 43χρονου ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία μοτοσικλέτα και ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, τα οποία είχαν κλαπεί το έτος 2020 από περιοχές της Αττικής και θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.