Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2021 07:54

Εξαφάνιση Μόνικας Γκιους: Ερευνες σε βόθρο στην Κυπαρισσία

Εξαφάνιση Μόνικας Γκιους: Ερευνες σε βόθρο στην Κυπαρισσία

 

Έρευνες σε έναν βόθρο στην Κυπαρισσία πραγματοποιήθηκαν χθες το πρωί από τις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό της 42χρονης ρουμανικής καταγωγής Μόνικας Γκιους, που έχει εξαφανιστεί από την Κυπαρισσία από τον Φεβρουάριο. Ωστόσο δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα.

Οι έρευνες έγιναν στον βόθρο του σπιτιού που διέμενε με τον σύντροφό της όσο ήταν στην Κυπαρισσία, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι ένα κομμάτι από το καπάκι του είχε φρέσκο τσιμέντο, ήταν δηλαδή εμφανές ότι είχε σκεπαστεί πολύ μεταγενέστερα από τότε που είχε τοποθετηθεί το καπάκι.

Έτσι χθες το πρωί αστυνομικοί του Α.Τ. Τριφυλίας βρέθηκαν στο σημείο, ενώ ζητήθηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για να αντλήσει τα ύδατα που ήταν στο εσωτερικό, αλλά και του δήμου ώστε με κομπρεσέρ να σπάσουν κομμάτι από το καπάκι του βόθρου. Ωστόσο παρά την έρευνα που έγινε δεν βρέθηκε κανένα ίχνος της αγνοούμενης. Έτσι εικάζεται ότι η νέα τρύπα στο καπάκι είχε ανοιχτεί για να ριχτούν απλώς τα μπάζα μετά από εργασίες που έγιναν στο σπίτι.

Οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να ρίξουν φως στην εξαφάνιση της 42χρονης με συνεχείς έρευνες και αξιοποίηση κάθε πληροφορίας, μετά από την κινητικότητα που υπάρχει από το τέλος Μαΐου, οπότε και εκδόθηκε Silver Alert για τον εντοπισμό της. Να σημειωθεί ότι η κινητικότητα αυτή προήλθε μετά από φήμη που είχε κυκλοφορήσει στην Κυπαρισσία εκείνες τις ημέρες ότι είχε βρεθεί το πτώμα της. Ωστόσο οι φήμες αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν και ξεκίνησε νέος κύκλος ερευνών.

Κ.Μπ.