Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021 08:34

27 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την

 

Ενας 41χρονος εκμισθωτής θαλασσίων μέσων αναψυχής για παράνομη κατασκευή στον αιγιαλό, ένας 50χρονος για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και 7 άτομα για κατοχή μικροποσοτήτων χασίς και χαπιών, είναι μεταξύ των συνολικά 28 συλληφθέντων σε αστυνομική επιχείρηση που έγινε την περασμένη Τρίτη στη Μεσσηνία.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν:

• Ένας 41χρονος Ελληνας ιδιοκτήτης επιχείρησης εκμίσθωσης θαλάσσιων μέσων αναψυχής στην παραλία του Λαγκούβαρδου στην Τριφυλία, για παράβαση της νομοθεσίας περί αιγιαλού. Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 41χρονος είχε κατασκευάσει χωρίς άδεια ξύλινο οικίσκο 30 τ.μ.   

• Ενας 50χρονος στην Αίπεια για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, καθώς δεν είχε ανανεώσει την άδεια κατοχής της κυνηγετικής του καραμπίνας. 

• 7 Ελληνες για ναρκωτικά, και συγκεκριμένα: 40χρονος στη Μικρομάνη με 13,3 γραμ. χασίς. 40χρονος στον Μελιγαλά με 20 ναρκωτικά δισκία. 37χρονος στη Μεσσήνη με 0,8 γραμ. χασίς. 36χρονος στα Αρφαρά με 12 ναρκωτικά δισκία. 26χρονος στη Σπερχογεία με 1,6 γραμ. χασίς και ένα τσιγαριλίκι χασίς. Δύο 20χρονοι στην Καλαμάτα με 1,9 γραμ. χασίς.

• 2 Ελληνες Ρομά για ρευματοκλοπή.

• 2 Ελληνες για καταδικαστικά έγγραφα, και συγκεκριμένα: 19χρονος Ρομά στα Ακοβίτικα γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε από τις 20 Μαΐου απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή 5 ετών για κλοπή. 62χρονος στην Καλαμάτα, ο οποίος είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο στις 24 Ιουνίου 2020 σε 30 μήνες φυλάκιση για σωματικές βλάβες.

• 5 Ελληνες και ένας 1 αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 

• 9 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.