Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 08:34

Καλαμάτα: Μία ακόμα απόπειρα εξαπάτησης ηλικιωμένης!

Γράφτηκε από τον
Καλαμάτα: Μία ακόμα απόπειρα εξαπάτησης ηλικιωμένης!

Μία ακόμα απόπειρα εξαπάτησης, αυτή τη φορά με περίεργες πτυχές, έγινε χθες το πρωί στην Καλαμάτα.

Ειδικότερα, χθες γύρω στις 10:30 π.μ. μία 85χρονη περπατούσε κοντά στο σπίτι της στην οδό Ηρώων, όταν την πλησίασε ένα αυτοκίνητο και αποβιβάστηκε μία γυναίκα. Την πλησίασε και της παρουσιάστηκε ως παλιά συνεργάτιδα του γιου της, που είναι επιχειρηματίας. Ισχυρίστηκε ότι έχει κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον γιο της, αλλά έχει χάσει το τηλέφωνό του.

Η ηλικιωμένη προσφέρθηκε να της δώσει τον αριθμό και η γυναίκα τηλεφώνησε μπροστά της δήθεν στο γιο της και τάχα συμφώνησε να μεταβεί αυτή μαζί με την ηλικιωμένη στο εργοστάσιό του. Έτσι την επιβίβασε στο αυτοκίνητο, που οδηγούσε συνεργός της και κατευθύνθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά από λίγα λεπτά ο γιος τηλεφώνησε στη μητέρα του κι αυτή τον ενημέρωσε ότι κατευθύνεται με την… παλιά συνεργάτιδά του στο εργοστάσιο. Ο γιος, αφού φυσικά κατάλαβε ότι επρόκειτο για προσπάθεια εξαπάτησης, της είπε να κατέβει γρήγορα, ενώ όταν οι δύο επιτήδειοι αντιλήφθηκαν ότι η… δουλειά στράβωσε, σταμάτησαν, την αποβίβασαν και εξαφανίστηκαν.

Η υπόθεση αυτή πάντως γεννά ερωτήματα κυρίως για το πού ήθελαν να μεταφέρουν οι απατεώνες την ηλικιωμένη και ποια ήταν τελικά τα κίνητρά τους. Προς ώρας οι δράστες αναζητούνται από την Αστυνομία και ίσως δοθούν απαντήσεις εάν τελικά εντοπιστούν.

Δ.Πλ.


NEWSLETTER