Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 08:32

29χρονος έκλεψε χαλκοσωλήνες από το Νοσοκομείο Καλαμάτας

29χρονος έκλεψε χαλκοσωλήνες από το Νοσοκομείο Καλαμάτας

 

Τους χαλκοσωλήνες από εγκατάσταση υγραερίου και μεταλλικά στατώ ορού άρπαξε ένας 29χρονος Ρομά το απόγευμα του Σαββάτου από τον εξωτερικό χώρο του υπογείου του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Ο νεαρός κατέβηκε με το αυτοκίνητο στο χώρο, τα… φόρτωσε και έφυγε, ενώ μία ώρα μετά συνελήφθη στην Αιθαία από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Μεσσηνίας. Οπως προέκυψε κατά την προανάκριση, ο ίδιος είχε ξηλώσει χαλκοσωλήνες και από ένα σπίτι στο Πήδημα, όπου για να τις αποσπάσει προκάλεσε ζημιές συνολικά 1.000 ευρώ.

Πιο αναλυτικά, ο νεαρός Ρομά φέρεται ότι κατέβηκε με το αυτοκίνητό του στον εξωτερικό χώρο του υπογείου γύρω στις 7.30 το απόγευμα και… ξεκίνησε το φόρτωμα. Εγινε όμως αντιληπτός από τους φύλακες, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή και τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύλληψή του.

Το… περισσό θράσος του 29χρονου δεν σταματά όμως με τη δράση του στο Νοσοκομείο. Όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενήργησε η Ασφάλεια Καλαμάτας, ο ίδιος νυχτερινές ώρες στις 8 προς 9 Αυγούστου, διέρρηξε σπίτι στο Πήδημα του Δήμου Καλαμάτας και έκλεψε τους χαλκοσωλήνες μεταφοράς θερμαντικού υγρού. Οι αστυνομικοί κατά τη σύλληψή του το Σάββατο βρήκαν τα πράγματα από το Νοσοκομείο, τα οποία επιστράφηκαν. Επίσης, κατέσχεσαν το αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, ενώ στο τμήμα προέκυψε ότι ο συλληφθείς δεν είχε άδεια οδήγησης.