Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 21:26

Αναστάτωση στο 4ο Γυμνάσιο Καλαμάτας: Καταγγελία μαθήτριας για απόπειρα απαγωγής

Γράφτηκε από την
Αναστάτωση στο 4ο Γυμνάσιο Καλαμάτας: Καταγγελία μαθήτριας για απόπειρα απαγωγής

Μαθήτρια του 4ου Γυμνασίου Καλαμάτας περιέγραψε σήμερα το πρωί στη διεύθυνση του σχολείου της ότι ενώ πήγαινε στο μάθημα την πλησίασε ένα λευκό φορτηγάκι και ένας άγνωστος άνδρας με ολοπρόσωπη κουκούλα τής είπε ότι ζήτησε ο πατέρας της να την πάει σπίτι, για να την βάλει στο αυτοκίνητο.

Η διεύθυνση του σχολείου το κατήγγειλε στην Αστυνομία, ενώ προώθησε και το ακόλουθο μήνυμα σε γονείς και κηδεμόνες:

“Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε ότι σήμερα το πρωί εθεάθη αυτοκίνητο λευκό αγροτικό καταπονημένο (με σκουριές) και χωρίς πινακίδες να ακολουθεί μέχρι την είσοδο του σχολείου μαθήτρια που κατευθυνόταν μόνη της προς το σχολείο με τα πόδια. Ο οδηγός του αγροτικού φορούσε ολοπρόσωπη κουκούλα και περιεργαζόταν τον χώρο του σχολείου. Παρακαλείσθε να έλθετε να παραλάβετε τα παιδιά σας από το σχολείο κατά το σχόλασμα και να εξασφαλίσετε ότι αύριο το πρωί θα φτάσουν στο σχολείο με ασφάλεια. Να αποφεύγετε να στέλνετε τα παιδιά σας μόνα τους στο σχολείο”.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, η μαθήτρια ανέφερε το περιστατικό στη διευθύντρια του σχολείου γύρω στις 8.15 το πρωί και η διευθύντρια στη συνέχεια ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν στην “Ε” πως εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και θα αξιοποιηθεί κάθε στοιχείο που θα μπορούσε να βοηθήσει ώστε να αποσαφηνιστεί το περιστατικό, ενώ δεν μπορούν να πουν ακόμη αν ισχύει ή τι ακριβώς έχει συμβεί. Στο πλαίσιο της έρευνας πέρα από τη μαρτυρία, θα αναζητηθεί και βιντεοληπτικό υλικό για την εξέτασή του.


NEWSLETTER