Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2021 21:38

Σύλληψη 23χρονου για κλοπές

Σύλληψη 23χρονου για κλοπές

 

Για μια απόπειρα κλοπής συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη ένας 23χρονος Ρομά στον Αρι και προέκυψε ότι είχε διαπράξει 3 ακόμα κλοπές σε σπίτια στη Θουρία και τον Αρι, απ’ όπου σήκωσε τις ηλεκτρικές συσκευές και άλλο εξοπλισμό.

Πιο αναλυτικά, ο συλληφθείς την περασμένη Τρίτη μπήκε στην αυλή σπιτιού στη Θουρία για να κλέψει, αλλά τον κατάλαβε ο ιδιοκτήτης. Ο 23χρονος έτρεξε τότε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε. Την επόμενη μέρα, στο πλαίσιο διεξαγωγής αστυνομικής επιχείρησης στο νομό, οι αστυνομικοί τον βρήκαν στον Αρι και τον συνέλαβαν, ενώ κατάσχεσαν και το αυτοκίνητο το οποίο ανήκε στη σύντροφό του.

Οπως προέκυψε κατά τη διάρκεια της προανάκρισης από την Ασφάλεια Καλαμάτας, ο ίδιος είχε διαπράξει το προηγούμενο διάστημα 3 κλοπές (τις δύο στο ίδιο σπίτι), και συγκεκριμένα: Στις 30 Οκτωβρίου μπήκε σε σπίτι στη Θουρία και έκλεψε είδη οικιακής χρήσης, ενώ επέστρεψε την περασμένη Τρίτη και έκλεψε και το πλυντήριο -το οποίο βρήκαν οι αστυνομικοί σε αγροτική περιοχή της Σπερχογείας και το επέστρεψαν στον νόμιμο ιδιοκτήτη. Επίσης, το χρονικό διάστημα από 16 έως 28 Οκτωβρίου διέρρηξε εξοχική κατοικία στον Αρι, απ’ όπου έκλεψε ένα ψυγείο, μία ηλεκτρική κουζίνα, ένα κλιματιστικό, μία τηλεόραση και τον κεντρικό σωλήνα ύδρευσης.