Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 08:27

Η αδελφή της εξέδιδε 14χρονη στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από τον
Η αδελφή της εξέδιδε 14χρονη στα Φιλιατρά

 

Η ίδια της η αδελφή από κοινού με το σύντροφό της εξέδιδαν 14χρονη στα Φιλιατρά, όπως προκύπτει από τις έρευνες που έκανε η Ασφάλεια Καλαμάτας μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στα Φιλιατρά.

Ήδη οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη μιας 19χρονης βουλγαρικής καταγωγής και του 28χρονου ομοεθνούς συντρόφου της, οι οποίοι κατηγορούνται ότι εξέδιδαν έναντι χρηματικής αμοιβής την 14χρονη αδελφή της στην πόλη των Φιλιατρών.

Χθες οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Κυπαρισσίας και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εμπορία ανθρώπων, μαστροπεία, διάθεση ναρκωτικών και αρπαγή από κοινού και κατ’ εξακολούθηση. Από την εισαγγελέα ασκήθηκε δίωξη και κατά αγνώστων για την τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικο. Οι δύο συλληφθέντες πήραν προθεσμία από την ανακρίτρια και θα απολογηθούν την Παρασκευή, ενώ εμφανίστηκαν χωρίς δικηγόρο και ζήτησαν να τους οριστεί από το δικαστήριο.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αίσθηση όχι μόνο στην τοπική κοινωνία των Φιλιατρών αλλά και ευρύτερα, καθώς όπως προκύπτει από τις έρευνες το γεγονός αυτό συνέβαινε τουλάχιστον το τελευταίο δεκαήμερο. Να σημειωθεί ότι το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το βράδυ της Κυριακής, όταν οι γονείς των δύο κοριτσιών -που όπως όλα δείχνουν δεν φαίνεται να γνώριζαν κάτι- άρχισαν να τα αναζητούν, για να φτάσουν μετά από πληροφορίες στη γειτονιά που έμεναν σε παλιά οικήματα αρκετοί αλλοδαποί εργάτες γης. Όταν διαπίστωσαν ότι βρίσκονταν μέσα στα σπίτια προκλήθηκε ένταση και κλήθηκε η Αστυνομία που άρχισε να ερευνά την υπόθεση.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER