Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 20:18

Καλαμάτα: Σοκ και αποτροπιασμός για τις σεξουαλικές πράξεις 31χρονου σε 5χρονο

 

“Ο κακός Γ…”: έτσι αποκαλούσε ο 5χρονος θύμα βιασμού από έναν 31χρονο, σε γειτονιά της Καλαμάτας, τον άνθρωπο ο οποίος φέρεται να εξανάγκαζε το αγόρι σε σεξουαλικές πράξεις μέσα σε ένα εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο.

Η οικογένεια του αγοριού συνήθιζε να αφήνει τα παιδιά της να παίζουν στη γειτονιά, ενώ, όπως αναφέρουν πληροφορίες, γνωρίζονταν με το δράστη και πήγαινε στο σπίτι τους. Ο 31χρονος Έλληνας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το βιασμό κατ’ εξακολούθηση του 5χρονου αγοριού.

Τη Δευτέρα, μετά την απολογία του, κρίθηκε από την ανακρίτρια και την εισαγγελέα προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στις Φυλακές της Τρίπολης. Ο κατηγορούμενος, πατέρας και ο ίδιος δύο παιδιών, ενώ περιμένει και τρίτο από τη σύντροφό του, είναι άγνωστο από πόσο χρονών κακοποιούσε το παιδί βάζοντάς το να ικανοποιεί τις σεξουαλικές ορέξεις του, καθώς το αγόρι δεν μπορούσε λόγω ηλικίας να έχει την αίσθηση του χρόνου που αυτό γινόταν. Όπως προέκυψε από την κατάθεση του παιδιού και την εξέτασή του από παιδοψυχολόγο, είχε συμβεί πολλές φορές.

Η μητέρα του αγοριού ήταν αυτή που ανακάλυψε τυχαία τη φρίκη που βίωνε ο 5χρονος “από τον κακό Γ…”, όπως το παιδί τον αποκαλούσε στην κατάθεσή του, περιγράφοντας ό,τι τον ανάγκαζε να κάνει ο κατηγορούμενος. Η 25χρονη μητέρα αναζήτησε την Τσικνοπέμπτη το γιο της που μαζί με άλλα παιδιά είχαν βγει νωρίτερα στη γειτονιά γιατί γινόταν ένα μικρό γλέντι. Κατά την αναζήτησή του για να επιστρέψει στο σπίτι, τον φώναξε, αντί όμως για το παιδί αποκρίθηκε ο 31χρονος πως είναι μαζί στο αυτοκίνητο και παίζουν. Εκείνη την ώρα η μητέρα δεν είδε κάτι, αλλά επιστρέφοντας στο σπίτι ανήσυχη για το τι μπορεί να συμβαίνει και μιλώντας με το παιδί παρατήρησε κάποια σημάδια, που την έκαναν να πάει ξημερώματα Παρασκευής στην Ασφάλεια και να καταγγείλει ότι ο γιος της κακοποιήθηκε σεξουαλικά.

Εν τω μεταξύ, ο 31χρονος φαίνεται ότι προσπάθησε να κρυφτεί, χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας τον βρήκαν λίγες ώρες μετά και τον συνέλαβαν. Όπως σημειώνουν καλά πληροφορημένες πηγές, η κατάθεση του αγοριού και η εξέτασή του από την παιδοψυχολόγο φανερώνουν πως το παιδί μιλούσε για γεγονότα που βίωσε το ίδιο και δεν ήταν αποκύημα της φαντασίας του.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει ξανά κατηγορηθεί για βιασμό και ασέλγεια όταν ήταν ανήλικος, ενώ ο ίδιος αρνήθηκε στην ανακρίτρια ότι διέπραξε κάτι τέτοιο. Μάλιστα υποστήριξε πως το αυτοκίνητο δεν ήταν παρατημένο και δεν παρέσυρε το αγόρι για να το κακοποιήσει, αλλά περίμενε σε αυτό για να πάρει τη σύντροφό του από φιλικό σπίτι.