Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 21:21

Διαδικτυακή εκδήλωση για απάτες σε βάρος επαγγελματιών

Γράφτηκε από την
Διαδικτυακή εκδήλωση για απάτες σε βάρος επαγγελματιών

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Απάτες σε βάρος επαγγελματιών» διοργάνωσε τη Δευτέρα η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου και συμμετείχαν τα Επιμελητήρια και οι Ιατρικοί Σύλλογοι των νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των επαγγελματιών σχετικά με τα προσχήματα και τα τεχνάσματα που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι προκειμένου να τους εξαπατήσουν, καθώς και η παράθεση χρήσιμων συμβουλών για την αποφυγή εξαπάτησής τους.
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου, ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και επεσήμανε ότι η Ελληνική Αστυνομία στοχεύει στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, σε όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, οι οποίες μπορούν να πέσουν θύματα απάτης και να χάσουν μέσα σε λίγα λεπτά τους κόπους μιας ζωής.
Ακολούθησαν εισηγήσεις από αξιωματικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, τον διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, αστυνομικό υποδιευθυντή Παναγιώτη Μπαστακό και τον διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, αστυνόμο Α’ Βασίλη Ανδρικόπουλο.

 


NEWSLETTER