Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 12:49

Αλβανός και Ρουμάνος οι δράστες 14 διαρρήξεων σε βενζινάδικα και ξενοδοχείο στην Αργολίδα

Γράφτηκε από την
Αλβανός και Ρουμάνος οι δράστες 14 διαρρήξεων σε βενζινάδικα και ξενοδοχείο στην Αργολίδα

 

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από συνεχιζόμενες έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, 14 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών, καθώς και απόπειρες κλοπών σε καταστήματα, πρατήριο υγρών καυσίμων και ξενοδοχείο, στην ευρύτερη περιοχή της Ερμιονίδας Αργολίδας.

 

Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών, ενός 21χρονου, υπηκόου Αλβανίας και ενός 20χρονου, υπηκόου Ρουμανίας, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, κατά συναυτουργία.

Στο πλαίσιο της μεθοδικής έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, από τις αρχές του 2012, έως και τα μέσα Οκτωβρίου του 2012, είχαν διαπράξει συνολικά 4 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και μία απόπειρα κλοπής, σε καταστήματα και πρατήριο υγρών καυσίμων, στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας, όπου είχαν αφαιρέσει χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Όπως επίσης προέκυψε, ο 20χρονος, είχε διαπράξει ακόμα 6 κλοπές και 3 απόπειρες κλοπών, σε καταστήματα και ξενοδοχείο, στην ευρύτερη περιοχή του Πορτοχελίου, του Κρανιδίου και της Ερμιόνης Αργολίδας, όπου αφαίρεσε χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, είδη ένδυσης και υπόδησης, καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

 

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.


NEWSLETTER