Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 19:44

Εκλεψαν καταστήματα ρούχων στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

 

Για... ψώνια χωρίς όμως να πληρώσουν τα ρούχα που διάλεξαν βγήκαν τουλάχιστον τρεις φορές τις τελευταίες δύο εβδομάδες 3 Ρομά σε καταστήματα παιδικών ειδών και ενδυμάτων στο κέντρο της Καλαμάτας.

Επιπλέον, οι ίδιες κατηγορούνται ότι στις 22 του περασμένου Φεβρουαρίου έκλεψαν 570 ευρώ μέσα από κατάστημα με έπιπλα, στο Ασπρόχωμα. Στις τρεις περιπτώσεις που κατηγορούνται ότι έκλεψαν ρούχα, οι ιδιοκτήτες και οι υπεύθυνοι των καταστημάτων αντιλήφθηκαν εκ των υστέρων μέσα από τις κάμερες ασφαλείας τη δράση των νεαρών γυναικών. Η Αστυνομία μάλιστα στο πλαίσιο του αυτοφώρου συνέλαβε δύο εξ αυτών, μια 22χρονη και μια 23χρονη, ενώ άγνωστη παραμένει η ταυτότητα της συνεργούς τους.

Πιο αναλυτικά, οι δύο συλληφθείσες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας το πρωί της Πέμπτης, λίγο μακρύτερα από το μαγαζί με παιδικά απ’ όπου κατηγορούνται ότι μαζί με την άγνωστο συνεργό τους έκλεψαν ρούχα αξίας 500 ευρώ. Μαζί τους, οι δύο γυναίκες δεν είχαν τίποτα από τα παιδικά ρούχα, αλλά οι αστυνομικοί βρήκαν ένα φόρεμα που φέρονται να έκλεψαν νωρίτερα την ίδια μέρα από το Bershka. Επιπλέον, όπως προέκυψε κατά την προανάκριση, μια εβδομάδα νωρίτερα, την Πέμπτη 7 του μήνα οι τρεις τους είχαν κλέψει ρούχα και από το Η&Μ.