Τρίτη, 06 Αυγούστου 2013 12:03

Ακέφαλο πτώμα σε χωματερή στη Βαλύρα

Γράφτηκε από την
Ακέφαλο πτώμα σε χωματερή στη Βαλύρα

Οταν οι αστυνομικοί του Τμήματος Μεσσήνης άκουσαν προχθές το απόγευμα μια τσιγγάνα να τους μιλά για ένα μουμιοποιημένο πτώμα στη χωματερή της Βαλύρας... δεν περίμεναν ούτε οι ίδιοι αυτό που αντίκρισαν στη συνέχεια: 

 

Στη χωματερή, μαζί με τόνους σκουπίδια, κάποιοι είχαν πετάξει ένα ακέφαλο πτώμα! Πάνω του ήταν φανερά τα σημάδια από δόντια ζώων που είχαν αρχίσει να το κατασπαράζουν. Οι αστυνομικοί υπέθεσαν ότι πρόκειται για άνδρα επειδή φορούσε πουκάμισο με μανικετόκουμπα και σακάκι. 

Ο ιατροδικαστής Ιωάννης Δούζης, ο οποίος κλήθηκε να εξετάσει το πτώμα, με τα μέχρι στιγμής ευρήματα αποκλείει την εγκληματική ενέργεια, όπως άλλωστε και η Αστυνομία, που προσανατολίζει τις έρευνές της σε παράνομη εκταφή από κοντινό νεκροταφείο. Μάλιστα ο κ. Δούζης δεν αποκλείει το κεφάλι να ξεριζώθηκε από κάποιο από τα πεινασμένα ζώα - ενώ κάποιοι αναφέρουν ότι την ίδια τύχη είχαν και τα κάτω άκρα. 

Το μόνο που μπορεί να πει με βεβαιότητα ο ιατροδικαστής, μέχρι τουλάχιστον να ολοκληρωθεί σήμερα ή αύριο η νεκροψία - νεκροτομή στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, είναι πως πρόκειται για το πτώμα ενός ηλικιωμένου άνδρα. Η Αστυνομία οδηγήθηκε στην ανακάλυψη της σορού από την υπόδειξη μιας τσιγγάνας, η οποία άκουσε τους γαμπρούς της να λένε για ένα πτώμα που βρήκαν ενώ έψαχναν στη χωματερή της Βαλύρας.

 

Ν.Κ.


NEWSLETTER