Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 16:30

Καλαμάτα: 25χρονος έκλεψε κατάστημα ποδηλάτων

Καλαμάτα: 25χρονος έκλεψε κατάστημα ποδηλάτων

Ένας 25χρονος Ρομά συνελήφθη την περασμένη Τρίτη, στο πλαίσιο αστυνομικής εξόρμησης, γιατί το προηγούμενο απόγευμα φέρεται ότι έκλεψε 90 ευρώ από κατάστημα ποδηλάτων, στην Καλαμάτα.

Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς φέρεται ότι μπήκε στην επιχείρηση από ανασφάλιστο παράθυρο, το οποίο γειτνίαζε με πυλωτή πολυκατοικίας. Μάλιστα, χρειάστηκε να… αναρριχηθεί αφού βρισκόταν ψηλά και δεν ήταν και τόσο εύκολα προσβάσιμο.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν την επομένη το μεσημέρι στην Αιθαία, όπου και τον συνέλαβαν. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στο νομό έγιναν ακόμα 10 συλλήψεις, και συγκεκριμένα: 3 Ελλήνων, ηλικίας 34, 35 και 40 χρόνων, για ναρκωτικά. Οι συλλήψεις έγιναν στον Άγιο Φλώρο του Δήμου Καλαμάτας, τη Μαραθούπολη και τους Γαργαλιάνους Τριφυλίας και από του τρεις μαζί κατασχέθηκαν 9,7 γραμ. χασίς και 0,5 γραμ. ηρωίνης. 4 Ελλήνων και 2 αλλοδαπών για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ενός αλλοδαπού, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.