Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2013 16:43

11 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
11 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Συνολικά προσήχθησαν 144 άτομα και έγινε έλεγχος σε 318. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: 

 

Συνελήφθησαν έντεκα (11) άτομα, προσήχθησαν εκατόν σαράντα τέσσερα (144) και έγινε έλεγχος σε τριακόσια δεκαοκτώ (318). Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εκατόν σαράντα εννέα (149) οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά τριάντα τέσσερις (34) παραβάσεις. Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (6-9-2013), ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας και της Μεσσήνης Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε τριακόσια δεκαοκτώ (318) άτομα, εκ των οποίων εκατόν εβδομήντα έξι (176) ημεδαποί και εκατόν σαράντα δύο (142) αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν σαράντα εννέα (149) οχήματα. 

 

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά εκατόν σαράντα τέσσερα (144) άτομα, από τα οποία εβδομήντα οκτώ (78) ήταν ημεδαποί και εξήντα έξι (66) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν έντεκα (11) άτομα. 

 

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

 

Δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Τρεις (3) ημεδαποί, για καταδικαστικά έγγραφα. 

Ένας (1) αλλοδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.

Δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για καταδικαστικά έγγραφα.

Ένας (1) αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Δύο (2) ημεδαποί, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

 

Κατά την επιχείρηση, βεβαιώθηκαν συνολικά, είκοσι πέντε (25) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, επτά (7) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και δύο (2) παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

 

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 


NEWSLETTER