Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 16:03

Καλαματιανοί λήστεψαν καταστήματα στο Χαϊδάρι

Γράφτηκε από την

Ένα ζαχαροπλαστείο και ένα ταχυφαγείο στο Χαϊδάρι λήστεψαν δύο Καλαματιανοί 19 και 22 ετών αντίστοιχα μαζί με έναν 25χρονο Αλβανό κάτοικο Καλαμάτας τις βραδινές ώρες του Σαββάτου και τα ξημερώματα της Κυριακής.

Όπως αναφέρει το xaidarisimera.gr τα τρία άτομα αρχικά γύρω στις 10 το βράδυ του Σαββάτου εισέβαλαν στο ζαχαροπλαστείο “Σοκολάτα” στην οδό Αγωνιστών Στρατοπέδου φορώντας κουκούλες και φωνάζοντας “ληστεία” και αναγκάζοντας την τρομοκρατημένη υπάλληλο να δώσει από το ταμείο το ποσό των 2.500 ευρώ.

Λίγες ώρες αργότερα, γύρω στις 2 τα ξημερώματα, με την ίδια μέθοδο ανάγκασαν μία υπάλληλο του καταστήματος “Γρηγόρης” στην Λεωφόρο Αθηνών να τους δώσει από το ταμείο 800 ευρώ.

Μετά και τη δεύτερη ληστεία αστυνομικοί της ΔΙΑΣ τους εντόπισαν στην οδό Κορυτσάς στο Χαϊδάρι και τους συνέλαβαν, ενώ είχαν πετάξει τις κουκούλες. Αρχικά οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου, όπου πέρασαν τη νύχτα στα κρατητήρια και την επόμενη ημέρα οδηγήθηκαν στις εισαγγελικές Αρχές και πλέον θα απολογηθούν ενώπιον ανακριτή.