Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 08:02

Ο φυγόδικος θα παραδοθεί όταν… σταβλίσει τα ζώα

Γράφτηκε από την
Ο φυγόδικος θα παραδοθεί όταν… σταβλίσει τα ζώα

Στις Αρχές θα παραδοθεί ο φυγόδικος που ξέφυγε στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση την περασμένη Τρίτη στον Ταΰγετο, αφού πρώτα "σταβλίσει κάποια ζώα": Αυτό είπε χθες στην πρόεδρο του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων ο δικηγόρος του κακοποιού, που υπέβαλε αίτηση για συγχώνευση ποινών.

Το δικαστήριο του επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξης 27 ετών και 33 μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 31.500 ευρώ. Πάντως η πρόεδρος λογική εξήγηση δεν πήρε γιατί δεν παραδίδεται ο κακοποιός και οι φορολογούμενοι πληρώνουν για να τον ψάχνει το ελικόπτερο της Αστυνομίας. Ο δικηγόρος του είπε ωστόσο ότι "είναι τεχνικό το ζήτημα, θέλει να σταβλίσει κάποια ζώα". 

Ο φυγόδικος ήταν κατηγορούμενος στη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης, που σκότωσαν το Νοέμβριο του 2011 τον 35χρονο Φιλίπ Μεσάι και έσφαξαν το τρίχρονο παιδί του. Ο ίδιος είχε καταδικαστεί σε 21 χρόνια κάθειρξη και 6 μήνες για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση, αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ως τοξικομανής, απόπειρες εκβιάσεων και εκβιάσεις και οπλοκατοχή.


NEWSLETTER