Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013 19:50

Τρεις Αλβανοί λήστεψαν ηλικιωμένη

Γράφτηκε από την
Τρεις Αλβανοί λήστεψαν ηλικιωμένη

 

Συνελήφθησαν, σήμερα (23.10.2013) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, 3 αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ένας 43χρονος και δύο γυναίκες ηλικίας 45 και 22 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για ληστεία σε βάρος 77χρονης ημεδαπής, καθώς και για παράβαση της Νομοθεσίας για τα όπλα.

 

Ειδικότερα, η 22χρονη, σήμερα το πρωί, στο Λουτράκι Κορινθίας, αφού προσέγγισε την 77χρονη, με τη χρήση σωματικής βίας της αφαίρεσε χρυσαφικά που έφερε, ενώ στην συνέχεια επιβιβάστηκε σε όχημα όπου την ανέμεναν οι άλλοι δύο και τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από άμεση κινητοποίηση και οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας εντόπισαν το όχημα και συνέλαβαν τους ανωτέρω. Κατά τη σύλληψη, η 45χρονη αντιστάθηκε στους αστυνομικούς.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα περίστροφο (REPLICA), ένα μαχαίρι και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

 

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.


NEWSLETTER