Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 17:43

Μεσσηνία: Την Πέμπτη θα απολογηθεί ο 56χρονος από την Αλλαγή που πυροβόλησε τον αδερφό του

Προθεσμία για να απολογηθεί μεθαύριο Πέμπτη ζήτησε και πήρε χθες ο 56χρονος Έλληνας που πυροβόλησε το μεσημέρι της Κυριακής τον 66χρονο αδερφό του, ύστερα από τσακωμό που είχαν στην αυλή του σπιτιού τους, στην Αλλαγή του Δήμου Οιχαλίας.

Ο μικρότερος αδερφός φέρεται ότι πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τον μεγαλύτερο 4 φορές, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιά. Σύμφωνα με την Αστυνομία συλλέχθηκαν συνολικά 4 κάλυκες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι  το θύμα, το οποίο έχει διαφύγει τον κίνδυνο και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, μάλωσε με το θύτη για τα κτήματα και εκείνος τον πυροβόλησε με μια καραμπίνα, που ήταν καταχωρημένη στο όνομα της συζύγου του. Στο μεταξύ ειδοποιήθηκε το Τμήμα Οιχαλίας και αστυνομικοί του Τμήματος συνέλαβαν τον 56χρονο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, για παράβαση των νομοθεσιών περί ενδοοικογενειακής βίας και περί όπλων.

Μάλιστα σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του κατηγορουμένου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 ακόμα κυνηγετικά όπλα (δίκαννο και καραμπίνα), τα οποία κατείχε παράνομα, καθώς και 19 φυσίγγια.