Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013 15:18

Εξιχνιάστηκαν ληστείες στην Αργολίδα

Γράφτηκε από την

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 2 περιπτώσεις ληστείας και απόπειρας ληστείας σε κατάστημα και ξενοδοχείο αντίστοιχα, στο Ναύπλιο.

 

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας 35χρονος ημεδαπός, ο οποίος είχε συλληφθεί προχθές (21.11.2013) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας. Σε βάρος του 35χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, για ληστεία και παράβαση της Νομοθεσίας για τα όπλα και σε βάρος του εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Ναυπλίου.

Στο πλαίσιο της μεθοδικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, είχε διαπράξει τις ακόλουθες περιπτώσεις ληστείας και απόπειρας ληστείας:

  • Την 19.11.2013 το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, μπήκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και με την απειλή μαχαιριού εξανάγκασε υπάλληλο να του παραδώσει χρήματα.

  • Την 19.11.2013 το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, μπήκε σε ξενοδοχείο και με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε υπάλληλο του ξενοδοχείου, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αφαιρέσει κάτι.

Στην κατοχή του 35χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας (1) σουγιάς.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον κ. Ανακριτή Ναυπλίου.

 

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.