Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024 17:55

Απάτες με τα εισιτήρια για Final Four και Conference League  

Απάτες με τα εισιτήρια για Final Four και Conference League   

 

Τη δίψα των οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για να παρακολουθήσουν από κοντά τις ομάδες τους τόσο στο Final 4 της Euroleague στο Βερολίνο, όσο και στον τελικό του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν επιτήδειοι για να βγάλουν χρήματα.

Μέσω απατηλών ιστοσελίδων και αγγελιών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολίτες πείθονται και καταβάλουν χρηματικά ποσά για αγορά εισιτηρίων, χωρίς όμως αντίκρισμα.

Ήδη μάλιστα υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις οπαδών,, που την έχουν… πατήσει, ενώ πολλοί περισσότεροι έχουν αντιληφθεί εγκαίρως τις παγίδες και τελικά έχουν καταγγείλει στις Αρχές τα περιστατικά.

Οι απατεώνες, αφού πείσουν τους ανυποψίαστους πολίτες να καταβάλουν το αντίτιμο του εισιτηρίου, το οποίο λόγω της σημαντικότητας των αγώνων το κοστολογούν πολύ ψηλά, και στη συνέχεια είτε διακόπτουν απότομα την επικοινωνία χωρίς φυσικά να δώσουν κάποιο εισιτήριο, είτε αποστέλλουν πλαστά εισιτήρια.

Όπως επισημαίνεται από την Ελληνική Αστυνομία, αλλά και από άλλους επίσημους φορείς, όπως οι ομάδες και οι διοργανωτές, οι φίλαθλοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την αναζήτηση εισιτηρίων και να απευθύνονται μόνο σε απολύτως αξιόπιστες ιστοσελίδες, όπως αυτές που προτείνουν οι ίδιες οι ομάδες, είτε στους επίσημους ιστοτόπους της UEFA και της Euroleague αντίστοιχα.