Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2014 15:55

Συνελήφθησαν 13 άτομα σε αστυνομική επιχείρηση

Συνελήφθησαν 13 άτομα σε αστυνομική επιχείρηση

 

Συνολικά 13 άτομα συνελήφθησαν σε αστυνομική επιχείρηση που έγινε χθες Σάββατο, 1η Φεβρουαρίου, στην ευρύτερη περιοχή της...

Λακωνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας, σύμφωνα με τον γενικότερο επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της εν λόγω επιχείρησης έγινε έλεγχος σε 259 άτομα (164 Ελληνες και 95 αλλοδαποί,) και προσήχθησαν 65 (27 Ελληνες και 38 αλλοδαποί), ενώ πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 134 οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά 50 παραβάσεις.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και ένα κυνηγετικό όπλο, ενώ εξιχνιάστηκε μία υπόθεση κλοπής σε σπίτι στους Βουτιάνους και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 17χρονου τσιγγάνου.

Οπως γνωστοποίησε, τέλος, η Αστυνομία, τα άτομα 13 που συνελήφθησαν, ήταν μία τσιγγάνα για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, 2 τσιγγάνοι για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, ένας Ελληνας κι ένας αλλοδαπός για κλοπή, μία αλλοδαπή για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, 2 τσιγγάνοι για καταδικαστικά έγγραφα, ένας Ελληνας για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 4 αλλοδαποί που διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.