Κυριακή, 09 Μαρτίου 2014 17:55

Συνελήφθησαν ανήλικοι γις διακεκριμένες κλοπές στη Σπάρτη

Γράφτηκε από την
Συνελήφθησαν ανήλικοι γις διακεκριμένες κλοπές στη Σπάρτη

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 5 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και απόπειρας κλοπής, σε καταστήματα και περίπτερο, στη Σπάρτη.

 

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν, χθες (8.3.2014) το μεσημέρι, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας 15χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας και ένας 17χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής έρευνας προέκυψε ότι, οι ανωτέρω, είχαν διαπράξει τις παρακάτω περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και απόπειρας κλοπής, στη Σπάρτη:

• Βραδινές ώρες της 7/8.3.2014, διέρρηξαν κατάστημα ιδιοκτησίας ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι.

• Την 8.3.2014 τις πρώτες πρωινές ώρες, διέρρηξαν κατάστημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν χρήματα και είδη ένδυσης.

• Την 8.3.2014 τις πρώτες πρωινές ώρες, αφαίρεσαν από περίπτερο ιδιοκτησίας ημεδαπού, χρήματα.

• Βραδινές ώρες της 7/8.3.2014, μετέβησαν σε κατάστημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και διέρρηξαν ηλεκτρονικά μηχανήματα που βρίσκονταν εξωτερικά του καταστήματος, όπου αφαίρεσαν χρήματα.

• Βραδινές ώρες της 2/3.3.2014, μετέβησαν εκ νέου στο ανωτέρω κατάστημα και διέρρηξαν ηλεκτρονικά μηχανήματα που βρίσκονταν εξωτερικά του καταστήματος, όπου αφαίρεσαν χρήματα.

Στην κατοχή τους βρέθηκε μέρος των χρημάτων που είχαν αφαιρέσει και αποδόθηκε αρμοδίως.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.

 

 

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.


NEWSLETTER