Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2026 09:01

Καμένο στα Φιλιατρά βρέθηκε το αγροτικό της απόπειρας κλοπής ΑΤΜ στον Μάραθο

Γράφτηκε από την

Καμένο στα Φιλιατρά βρέθηκε το αγροτικό της απόπειρας κλοπής ΑΤΜ στον Μάραθο

 

Καμένο βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής το αγροτικό αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι έξι δράστες για την απόπειρα κλοπής ΑΤΜ τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στον Μάραθο.

Το αγροτικό αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από την περιοχή των Γαργαλιάνων την περασμένη Πέμπτη και ανήκει σε 60χρονο, βρέθηκε ολοσχερώς καμένο την Κυριακή σε αγροτική περιοχή στα Αρμακάδια Φιλιατρών.
Στην καρότσα του αγροτικού βρέθηκε ένα ηλεκτρονικό μέρος που είχαν αφαιρέσει οι δράστες από το ΑΤΜ.
Να θυμίσουμε πως έξι δράστες στις 2.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής πήγαν με το κλεμμένο αγροτικό σε κεντρικό σημείο στον Μάραθο, όπου έξω από σούπερ μάρκετ υπάρχει μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων. Εκεί προσπάθησαν με συρματόσκοινο να αποκολλήσουν το κουβούκλιο του ΑΤΜ, αλλά χτύπησε ο συναγερμός και τους αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης του σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή δίχως να αφαιρέσουν χρήματα, παρά μόνο ένα κομμάτι από το ΑΤΜ. Το όχημα έχει μεταφερθεί στο Α.Τ. Τριφυλίας, με την Αστυνομία να συλλέγει στοιχεία προκειμένου να φτάσει στην ταυτότητα των έξι δραστών. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.
Κ.Ηλ.

Φωτό: gargalianoionline.gr