Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2011 15:46

Συλλήψεις από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Λακωνίας

Γράφτηκε από την

Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, για την αποτροπή και καταστολή της εγκληματικότητας, σήμερα το πρωί σε περιοχές του Νομού Λακωνίας, συνελήφθησαν τέσσερις ρομά και δύο υπήκοοι Ρουμανίας.
Ειδικότερα, μετά από αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό ρομά, συνελήφθησαν δύο ρομά, ηλικίας 25 και 20 ετών, για σωματικές βλάβες και απειλή, πράξεις που έγιναν το βράδυ της 2/8 σε βάρος 66χρονου ημεδαπού.
Επίσης, κατά την επιχείρηση σε άλλο καταυλισμό, συνελήφθησαν   ένας ρομά ηλικίας 19 ετών για παράβαση του νόμου περί όπλων, ένας 25χρονος ρομά για καταδικαστικές αποφάσεις, καθώς και δύο Ρουμάνοι ηλικίας 45 και 25 ετών, για παράνομες οικοδομικές εργασίες σε οικόπεδο ημεδαπού.
Μετά από έρευνα στους παραπάνω καταυλισμούς ρομά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών συσκευών, οι οποίες όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ήταν προϊόντα κλοπής.
Επιπλέον βρέθηκαν, 6 κυνηγετικά όπλα των οποίον ερευνάται η νομιμότητα.
Οι έξι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμα 8 ημεδαπών, οι οποίοι αναζητούνται.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας


NEWSLETTER